Biografie

Portretfotografie volgens John Mooldijk                    
Een goed portret zet de mens centraal. Aandacht en tijd zijn sleutelwoorden, waardoor de meest speciale portretten ontstaan.
Deze portretten worden gemaakt in een studio-opzet tegen verschillende achtergronden naar keuze. Of op locatie. Bijvoorbeeld in uw eigen huis, tuin, op het sportveld, onder water of in het bos.

Over John Mooldijk fotografie
John Mooldijk is portretfotograaf. Geboren in 1965, opgegroeid in Rotterdam. Hij woont sinds 1999 met zijn vrouw Olga in Breda, waar hun drie dochters geboren zijn: Anne, Lotte en Sophie.

Als portretfotograaf heeft hij zich gespecialiseerd in schoolfotografie.
John Mooldijk bezoekt jaarlijks allerlei soorten scholen, waar hij soms wel tot 1000 portretten per dag vastlegt. Kinderdagverblijven, Basisonderwijs, Voortgezet Onderwijs, Speciaal Onderwijs: wat voor soort onderwijs het ook is en wat de leeftijd ook is: steeds weer is het een uitdaging het beste van het kind te laten zien. Dat betekent dus ook letten op schone monden en neuzen, scheefzittende kettinkjes en oorbellen, en slordig zittende kraagjes.  
Ook fotografeert hij kinderen individueel in uitzonderlijke situaties. Bijvoorbeeld onder water. John heeft zijn PADI open water diver brevet en legt dus ook afzwemmende kinderen op de gevoelige plaat vast.

Meer weten
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van John Mooldijk fotografie? Neemt u dan voor meer informatie of prijsopgaven vrijblijvend contact op via 06-24574091 of email: info@johnmooldijkfotografie.nl

© 2012 John Mooldijk fotografie